Založ si blog

Good girl

Vzťahoví poradcovia, psychológovia a zmätené ženy zo sociálnych sietí vám budú hovoriť, že partnera si treba vyberať podľa asi 125 kritérií. Ak ich nespĺňa, treba sa v živote posunúť ďalej. V skutočnosti ide iba o jednu jedinú vec – matchujúce kinky. Iba pri zdieľaných fetišoch máte istotu, že bude ten človek sám sebou. Ak vám povedal, aké temné, nechutné a zvrátené veci má rád v spálni, bude vám rozprávať o zvyšku svojej osobnosti v ostatných častiach domu. Tak to skrátka je.

Páčia sa mi vysokí muži. Áno, ako všetkým ženám. Ak sa pýtate, čo majú v živote robiť nízki muži, tak neviem. Asi to isté, čo vysoké ženy. Dúfať, že bude mať niekto ich preferovaného pohlavia úchylku práve na to, čo oni sami považujú za diskriminujúce alebo otravné. Určite niekde na svete existuje žena, ktorej sa páči, keď je muž iba tak vysoký, aby jej dočiahol tvárou do žliabku medzi prsiami. Ale ja takou ženou nie som.

Šimonových 202 centimetrov bolo neprehliadnuteľných. Rovnako, ako moje vlasy. Takže keď sme sa prvýkrát stretli, spozorovali sme sa už z diaľky a mali sme asi 50 metrov času na to, aby sme zistili, či nám ten druhý pripadá stále taký atraktívny, ako keď spolu hovoríme online.

Ľudia nedávajú zoznamovacím aplikáciám veľa šancí. Pretože majú pocit, že tam ide všetkým len o sex. Alebo o peniaze. Za sex. Nie je to pravda. Väčšinou ide o ženáčov, ktorých doma niekto unudil a hľadajú kúsok dialógu. Pochopenia. Imaginárnej lásky. A bezprecedentnej možnosti ukázať niekomu svoj penis, lebo doma oň nik nestojí a tam niekde vonku je určite dievča, ktoré by radšej masturbovalo pri predstave niekoho skutočného, ako pri Pornhube.

Písali sme si iba pár dní, keď som sa rozhodla, že nechcem, aby zostalo len pri písaní. Bol zábavný a múdry. A vysoký. Keď máte po 30ke, evidentne to stačí na to, aby ste si zbalili handry, knihy a domáce zvieratá a odišli z raja na pobreží Atlantiku do… Žiliny.

Nehovorím, že to bol práve rozhodnutie rozumnej ženy. Ale mne už sa nechcelo čakať samej na konci sveta na zázrak. Tak som skrátka preniesla svoj život tam, kde bol ten jeho. Pretože jemu bolo dobre tam, kde bol. A mne bolo smutno tam, kde som bola.
,,Keby som mala na strednej učiteľa ako si ty, vyhodili by ťa strašne rýchlo,“ mala som členky prehodené cez Šimonove nohy a ruky sa mi ovíjali okolo jeho krku.
,,Možno by ma aj zavreli,“ prechádzal mi bruškami prstov medzi pramienkami vlasov a keď za ne trochu potiahol, slastne som privrela oči.
,,Ako veľmi cez bude, keď budem doma chodiť len v károvanej sukničke a lascívnej krátkej kravate?“ zašepkala som mu.
,,Budeš mať aj podväzky a conversy?“
,,Ako inak?“ rozhodila som rukami.
,,Okamžite prestaň, pracujem s deťmi, nemôžem chodiť do roboty nadržaný!“ zapchal mi teatrálne ústa rukou a obaja sme sa smiali. Kým som si to neobliekla. Potom sa už diali iba samé vážne veci. Na to, že to bolo naše prvé rande, sme to na zdržanlivé spoznávanie rozhodne nehrali.

Šimonov život bol naplnený. Nehľadal svoju druhú polovicu. Už bol kompletný. Bol iba ochotný urobiť mi v ňom miesto. A ja som dosť malá, takže to nebol taký problém.
,,Páčia sa ti vysokí muži, lebo nikdy nikam nedočiahneš?“ spýtal sa, keď mi podával vločky z vrchnej police.
,,Páčia sa mi pre toto,“ pritisla som sa k nemu, objala ho a zodvihla hlavu. Chvíľu som sa mu len zamilovane dívala do tváre. ,,Keď sa na niekoho pozeráš zdola, vyzerá to, ako keby si sa k nemu modlil. Baví ma pocit, že k niekomu môžem vzhliadať,“ mykla som ramenom a Šimon sa usmial a pobozkal ma do vlasov.
,,Vždy, keď to urobím, spravíš presne toto!“ ukázal na mňa prstom. Mala som privreté oči, zvesené ramená a vyzerala som ako po masáži. Alebo po orgazme.
,,Čo toto?“
,,Vyzeráš ako roztopená čokoláda. Mám rád roztopenú čokoládu,“ objal ma a ja som sa v jeho veľkom náručí mohla topiť ďalej.
,,It makes me feel safe,“ povedala som potichu s perami kdesi pod jeho hrudnou kosťou.
,,I know… and what about this?“ obmotal si okolo dlane môj vrkoč a zľahka zaň potiahol, až sa mi zaklonila hlava.
,,Fuck safety, I’m horny now,“ vzdychla som a Šimon sa zasmial.
,,You’re such a good girl,“ zachrapčal mi do ucha a mne sa podlomili nohy. ,,Prečo je dirty talk v angličtine o toľko lepší ako v slovenčine?“ zamyslel sa.
,,Lebo pičky a kundičky znejú hrozne?“
,,Hej, asi preto,“ prikývol. ,,Kto ťa naučil po anglicky?“
,,Seriály a porno,“ priznala som.
,,V porne sa toho veľa nenakecá,“ pleskol ma po zadku, aby som uhla a vybral z mrazničky zmrzlinu.
,,V tom, ktoré pozerám ja, sa kecá nonstop,“ žmurkla som a podala mu veľkú lyžicu.
,,Nevieš sa ani urobiť bez zbytočných kecov?“
,,Nope,“ pokrútila som hlavou.
,,That’s my girl,“ podal mi misku so zmrzlinou a pobozkal ma. Tiež rád rozpráva. Možno radšej a viac ako ja. Prvýkrát v živote som stretla muža, ktorý dokáže tak veľa a tak zanietene rozprávať o toľkých rôznych témach, že ho nemám chuť prerušovať. Keby som to vedela skôr, nešukala nežila by som väčšinu života s programátormi. Ale kto už by chodil baliť nerdov na pedagogickú fakultu, uznajte sami…

Bolo pol ôsmej a Šimonovi priatelia mali prísť čo nevidieť. Bola som spotená až na zadku, behala som z obývačky do kuchyne a presúvala obložené misy, ako keby na tom záležalo.
,,Môžeš sa ADHD človeka spýtať, prečo tak vyšiluje alebo je to ako spýtať sa štyridsiatničky, kedy bude mať deti?“ sadol si na gauč a zabával sa na mojej neuróze.
,,Ľudia ma milujú. Všetci do jedného,“ nadýchla som sa.
,,Hej, ja viem.“
,,To nehovorím tebe!“ prekrútila som očami. ,,Afirmujem!“ znova som sa zhlboka nadýchla a Šimon sa zasmial.
,,Dobre. Ten šalát urobím ja, či ho vymanifestuješ?“
,,Väčšinu času som človek, ktorý…“ kým som to stihla dopovedať, niekto zazvonil.
,,Ktorý sa teraz rozklepe v kolenách alebo pôjde otvoriť?“ postavil sa a stále sa výborne bavil na môj účet. Vrhla som na neho jeden káravý pohľad a on sa vydal smerom k dverám.

Partia ľudí, ktorá sa okolo vás zhromažďuje, o vás veľa hovorí. Ich vulgárny spôsob komunikácie, nebetyčne debilný humor alebo vyťahovanie historiek, kde človek, ktorého práve spoznávate, vyzerá ako idiot, úchyl alebo alkoholik… to sú skutoční priatelia. Ak sa priatelia vášho partnera správajú slušne a hovoria o ňom samé krásne veci, môžete si byť na sto percent istí, že ten človek je chorý sociopat a všetci sa rozhodli, že bude najlepšie to maskovať.

Dozvedela som sa, že Šimon má rád ženy s veľkými prsiami, deti s veľkou hubou a ľudí s veľkými snami. Asi po hodine niekto zazvonil.
,,Posledný kúsok skladačky,“ usmial sa Šimon a išiel otvoriť. Stála som pri barovom pulte a rozmiestňovala šunku a syr symetricky po veľkom tanieri, keď sa za mnou objavil obrovský tieň.
,,Môj posledný roaster, Filip,“ ukázal na svojho kamaráta. Otočila som sa a čas na moment zastal. Túto tvár poznám. Dívali sme sa na seba asi iba pár stotín sekundy, ale mala som pocit, že to trvá nekonečne dlho. Ani jeden z nás nevedel, čo povedať. Poznáte ten pocit, keď s niekým nadviažete telepatické spojenie a váš výraz tváre hovorí – Čo sa to tu, kurva, deje?!
,,Ahoj, ja som Filip, teší ma,“ podal mi ruku a čas znova začal plynúť normálne.
,,Som Luna, teší ma,“ potriasla som mu ňou.
,,Netradičné meno,“ povedal, ako keď som sa mu pred mesiacmi predstavila prvýkrát.
,,Rodičia hipisáci,“ povedala som, ako keď som sa mu pred mesiacmi predstavila prvýkrát…

Filip si sadol a šokovane sa na mňa pozeral, ako ľudia, ktorí majú pocit, že sa už celkom zbláznili. Stála som pri kuchynskej linke a nervózne ukladala vedľa seba kúsky, ktoré sa zrazu akosi nesymetricky začali na tanieri rozpadať. Asi ako ja.
,,Kde si bol tak dlho?“ spýtal sa jeden z chalanov a Filipa vrátilo späť do reality.
,,Deti,“ mávol rukou.
,,Všetko pokazia,“ odpil si z piva Tomáš so svetlom odrážajúcim sa od holej hlavy územčistého sympaťáka.
,,Máš dve, vieš, o čom hovoríš,“ dodal Šimon a všetci zúčastnení tatkovia prikývli.

Položila som tanier na konferenčný stolík a nevedela, čo so sebou, tak som šla naspäť k linke a začala miešať ďalší džbán sangrie. V telke bez zvuku bežali zábavné videá ľudí, ktorí si nejako debilne ublížili a z JBL-ka hrali Cannons. Filip sa postavil a prišiel ku mne. Oprel sa o kuchynskú linku a chvíľu sa na mňa len pozeral.
,,O čo tu, preboha, ide?“ zašepkal.
,,I don’t know, but I’m dying inside,“ zašepkala som naspäť a zohla sa do mrazničky po ľad.
,,Ako sa to stalo?“ rozhodil rukami.
,,Čo tu vy dvaja riešite?“ chytil ho pobavený Šimon okolo ramien. Asi videl, ako sa nejaká mačka rozbehla oproti stene alebo ako nejaké dieťa spadlo zo schodov. Čím horší fail v telke, tým viac smiechu sa ozývalo z gauča.
,,Filip sa ma práve pýtal, ako sme sa zoznámili,“ povedala som nervózne.
,,To nás vlastne zaujíma všetkých!“ otočili sa mojim smerom všetci čakajúc na ohromujúci príbeh.
,,Online. Zoznámili sme sa online. Dá si ešte niekto sangriu?“ postavila som džbán na stôl a napila sa z pohára, ktorý som nervózne zvierala v ruke.
,,Poslal dickpic a bolo vybavené?“ spýtal sa Filip a ľadové červené víno vyprsklo z môjho nosa na bielu kuchynskú dosku, ako keby mi niekto zasadil pravý hák. Ľudia sa rozosmiali a súhlasne pritakali, že to tak evidentne bolo.
,,Prepáč, rád uvádza ľudí do rozpakov,“ povedal so smiechom Šimon a podal mi vreckovku. Skoro zo mňa vybehlo – Ja viem.

Filip a ja… boli sme priatelia. Nebolo to tak dávno, čo mi sľúbil, že to tak bude navždy, lebo priateľstvo pre neho znamená veľa. Obzvlášť s ľuďmi, ktorí sú ochotní ho počúvať & zabávať. A ja som veľmi ochotná. V našich delulu momentoch absolútnej psychózy sme si vytvárali fiktívne scenáre, ako sa k nim nasťahujem a budem celý deň sedieť v jeho šatníku a písať príbehy. A keď sa vráti domov, pohladká ma po vlasoch a znova ma tam zavrie. Mal rád pocit, že na neho niekde niekto čaká. Tak takí nejakí kamaráti sme boli. Kým sa neopil a nezačal sa usmievať na telefón, keď som mu posielala nezmyselné memečka z Redditu. Muž, ktorý sa usmieva na telefón, je každej múdrej žene podozrivý. A jeho žena bola dosť múdra na to, aby mu tento druh zábavy zatrhla skôr, ako som sa k nim naozaj stihla nasťahovať. Nemám mu to za zlé – ak sa máte rozhodnúť medzi rodinou alebo cudzím kinky dievčaťom z internetu, nie je to ťažká voľba.

Vyšla som na balkón s cigaretou a chuťou skočiť. Zapálila som si a Filip po chvíli vyšiel za mnou.
,,Nemali by sme im to povedať?“ spýtal sa potichu a postavil sa príliš blízko na to, aby som sa cítila komfortne.
,,A čo im chceš povedať? Máš odpovede na otázky, ktoré prídu?“ vyfúkla som dym a nepozrela sa na neho. Nemohla som. Bála som sa, že sa rozplačem. Bola som šokovaná, nasraná a zahnaná do kúta. To sú hneď tri moody, ktoré neznášam.
,,Nemyslel som si, že ťa niekedy stretnem. Tobôž nie v byte môjho najlepšieho kamoša,“ uškrnul sa.
,,Asi sa to ešte párkrát zopakuje, takže sa proste tvárme, že nič. Možno bude lepšie, keď sa spolu proste iba nebudeme rozprávať,“ odklepla som popol z balkóna.
,,Pozrieš sa na mňa?“
Otočila som k nemu hlavu a s povzdychom ju zodvihla.
,,Keby to nebolo creepy, tak si to odfotím a dofotoshopujem ti môjho vtáka do úst,“ usmial sa.
Prekrútila som očami a v balkónových dverách stál Šimon s otázkou, či už nie je čas vybrať ten wellington z rúry.
,,Je. Už idem, láska,“ usmiala som sa na neho a on sa vrátil naspäť do skupinky, ktorá sa práve bavila na padajúcich modelkách.
,,You’re such a good girl,“ zašepkal mi do ucha Filip a vlasy na krku sa mi zježili. Privrela som oči, otvorila ich, zhlboka sa nadýchla a vošla do obývačky. Oľutovala som, že som mu o sebe vôbec niekedy niečo povedala. Nemyslela som si, že to bude niekedy používať proti mne. Ale čo čakáte od Blíženca, žehej?

Keď večer pomaly končil a špinavý riad sa kopil v dreze, chlapci začali postupne odchádzať. Dostala som toľko objatí v rade, ako už roky nie. Vlastne naposledy asi na nejakom hippie festivale, ale neviem, či to boli skutoční ľudia alebo len preludy. Filip si obúval topánky a keď sa narovnal, pochopil, že najmenej nápadný spôsob rozlúčky bude urobiť to, čo všetci ostatní.
,,Ďakujem za príjemný večer, rád som ťa… videl,“ rozpažil. V živote mi nebolo menej komfortne, ale bolo túto hru treba dohrať. Vplávala som mu do náručia on si ma privinul o kúsok inak, než ostatní. O moment dlhšie a o poznanie silnejšie. Cítila som, ako sa nadýchol vône mojich vlasov a ja som vedela, že ho musím okamžite pustiť, inak sa zrútim v takom mental breakdowne, že budem zvyškom sangrie zapíjať lexaurin na hrste.

Dvere sa zatvorili a spokojný Šimon sa na mňa široko usmieval.
,,Páčiš sa im,“ prišiel ku mne a chytil ma oboma rukami za zadok.
,,To ma teší,“ usmiala som sa tiež a zavesila sa mu okolo krku. Zodvihol ma a posadil na kuchynskú linku.
,,Ale som rád, že už sú preč,“ zašepkal mi do ucha a jeho ruka sa začala posúvať po mojom stehne vyššie.
,,To aj ja,“ zahryzla som sa mu do spodnej pery a pritiahla si ho členkami bližšie. Chcela som zo seba dostať ten skľučujúci pocit úzkosti a to šlo jedine tak, že dostanem Šimona do seba. Klin klinom.
,,Wanna play?“ zašepkal mi do ucha a prešiel špičkou jazyka po lalôčiku.
,,Yes, please,“ pozrela som sa mu do očí.
,,Who’s my good girl?“ usmial sa roztomilo-arogantne a zaboril brušká prstov do mojich vlasov.
,,Not me,“ zapla som svoj evil mode a predviedla mu v kuchyni svoje druhé najlepšie číslo dnešného večera.

Dobré dievčatá sa dostanú do neba. Zlé všade.

Sláva víťazom

14.04.2024

Dvere za posledným narušeným chudákom sa zatvorili a Timo si unavene sadol do kresla na recepcii. Bezprízorne sa díval von. Bolo tam úplné ticho, iba jemné pradenie vonnej lampy rušilo naše bezrečie. Pozerala som sa pred seba a nad čímsi premýšľala. Nespomínam si už nad čím, mala som celkom prázdnu hlavu. Nemám rada, keď sa to deje. Vadí mi to. Ak môj mozog nemá [...]

Koniec sveta

01.04.2024

Mám slabosť pre miesta, kde zastal čas. Také, kde neexistuje sentiment minulosti, ani ťažoba budúcnosti. Miesta, ktoré sú iba tu a iba teraz. Nájdete ich, keď budete kráčať naboso po mokrom piesku a zarývať sa doň pätami. Jedno také poznám. Vždy, keď tam prídem, ocitnem sa v bubline dokonalého Teraz. Nikdy tam nikto nie je, len ja a chlap, ktorý býva na útese celkom [...]

Vesmírne dvojča

11.03.2024

,,Potrebujem konzultáciu,“ povedala som Timovi po rozhovore s klientkou, ktorá prepadla bludom. Alebo možno nie. Možno sa len dostala do stavu mysle, o ktorom my ostatní môžeme iba snívať, prípadne sa na ňom smiať. ,,Vyzeráš tak,“ zasmial sa. ,,To bola tá crazy ezo lady?“ prekrútil očami. ,,Hej,“ nemám rada, keď o nej tak hovorí, lebo tá žena je [...]

ocenenie, prezidentka, Andrej Matišák

Prezidentka ocenila redaktora Pravdy. Čaputová odovzdala Matišákovi medailu súvisiacu s výročím vstupu do NATO a EÚ

30.04.2024 16:35

Prezidentka Slovenskej republiky sa poďakovala 28 osobnostiam za ich prínos v kontexte členstva štátu v Európskej únii a Severoatlantickej aliancii.

parlament, fico

Nájde sa 90 poslancov? Gašpar zhodu pri ústavných sudcoch neočakáva. Opozícia hovorí, že sa čaká na Ficove rozhodnutie

30.04.2024 16:30

Zástupcovia opozície hovoria o obštrukcii a o tom, že koalícia čaká, či bude sa bude chcieť uchádzať o post aj Robert Fico.

France Macron

Uvidia Parížania Macrona plávať v rieke? Minister spravodlivosti sa nepridá, lebo mu prekáža teplota vody

30.04.2024 15:00

Od leta 2025 umožnia ľuďom zaplávať si v Seine, v ktorej platí zákaz kúpania už od roku 1923. Pozdĺž troch úsekov rieky budú mať k dispozícii šatne i sprchy.

kontroverza

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ Ľudia, čo sa pohoršujú, by sa mali polepšiť. ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

Štatistiky blogu

Počet článkov: 320
Celková čítanosť: 923784x
Priemerná čítanosť článkov: 2887x

Autor blogu

Odkazy