Založ si blog

7 vecí, ktoré ženy chcú

Po prečítaní tohto článku budete odborníkmi na ženy. Skôr, ako naň kliknete, sa zamyslite nad tým, či o to skutočne stojíte. Lebo ak im raz budete rozumieť, už vám neostane žiaden priestor na výhovorky!

1) KOMPLIMENTY
Keď vám poviem, že pravdepodobnosť, že budete mať sex, exponenciálne rastie po tom, čo žene zložíte kompliment, asi to pôjdete rovno skúsiť. Odporúčam na manželkách a frajerkách – šéfky, policajtky a panie v trafikách nebývajú také povoľné.

Spomínam si, ako mi pred rokmi chlap, s ktorým som sa náhodou vyspala, lebo mi predčítaval nový zákon o kybernetickej bezpečnosti (nesúďte moje fetiše) povedal nadránom: „Nemôžem sa ťa prestať dotýkať“. Myslím si, že žena nepotrebuje viac na to, aby vám dovolila strčiť jej do análu niečo veľkosti priemerného balkažánu.

2) GESTÁ
Viete ktoré. Tie malé, čo vyzerajú veľko. Tie, ktoré muži nevedia, že vlastne robia. Napríklad sladkosti. Viete, aký signál dávate v skutočnosti žene, ktorej kúpite niečo sladké? Hovorí to: „Miláčik, kľudne ďalej žer, ľúbim tvoje faldy.“ A žena je málokedy vďačnejšia, ako vo chvíli, keď pochopí, že chlapovi vedľa nej viac záleží na jej psychickom zdraví ako na kalóriách.

Skúste sa niekedy ráno zobudiť skôr ako vaša žena a keď otvorí oči, povedzte jej, že ste každé ráno pyšný, že vedľa nej môžete ležať. Ja som mala frajerku. Aj som jej to povedala. Aj som potom tri hodiny meškala do práce, lebo odmietala odísť tvárou z môjho lona.

3) SEX
Veľa. Dlho. Tvrdo.
Všetky to chceme.
Bez výnimky.
Fulltime.

4) JEDLO
Môžeš mať veľkého vtáka, veľa peňazí a číslo na Eda Sheerana. Ale vždy ťa v boji o ženu porazí chlap, ktorý vie variť. Ženy sú večne hladné. A večne nervózne. Zvýšená hladina cukru je to jediné, čo ich robí znesiteľnými. Existuje pár vecí, ktoré by mal mať doma každý muž, ak chce v šťastnom zväzku nažívať s človekom vlastniacim vaječníky: čokoláda, sladké víno, zmrzlina, nutella, šľahačka a ľadová káva. A ešte jedna dobrá rada pre mužov: Správajte sa k žene ako k jedlu! Ovoniavajte, vzdychaje, olizujte, občas zľahka kusnite… a hlavne hovorte veci ako: „Mňam, v živote som nemal v ústach nič lepšie“.

5) CONTENT
Irituje ťa, že by si tvoja frajerka chcela furt vypisovať? Lebo ty máš kopu roboty a musíš sa sústrediť? Chápem. Ale ona má spoločenské povinnosti! Musí ukazovať screenshoty svojim kamoškám. Že nejaký frajer existuje dokazujú len tri veci: párové kostýmy na Halloween, cucfleky a screenshot!

Ženy zdieľajú nepomerne viac ako muži. Dôvody sú dva – na jednej strane sa chcú pochváliť, koho to ulovili (ak si ťa tvoja frajerka nedáva na Instagram, tak si škaredý) a na strane druhej chcú povedať všetkým chlapom, s ktorým to doteraz mali rozbehnuté, že už nemusia volať. Starosti si rob až vtedy, keď zdieľať prestane. Lebo vtedy už zdieľa s niekým, o kom by nikto nemal vedieť.

6) ZÁUJEM
Láska umiera na nedostatok záujmu. Ženy nepodvádzajú kvôli jebačke. Chcú jebať a chcú jebať veľa, ale len s niekým, vedľa koho sa im dobre spí. A tým niekým môžeš byť aj ty, ak si budeš pamätať týchto pár viet:
,,Ako sa má ____ ?“ (doplň meno jej najlepšej kamošky)
,,Čo si myslíš o ____ ?“ (doplň tému, o ktorej sa dá diskutovať dlhšie ako dve minúty)
,,Chceš ísť so mnou ____ ?“ (doplň hocičo, ona pôjde rada)

Pýtať sa frajerky na jej kamarátku je vynikajúci strategický ťah. Stačí raz za dva týždne spomenúť, že viete, ako sa tá žena, ktorá jej dáva rozumy, volá. Ona jej potom povie „ten môj sa na teba pýtal“, čo v kamarátkinom egu vytvorí dojem, že ju má muž rád a tak nemá dôvod na neho kydať.

Spýtať sa ženy na názor v niečom, v čom nemusí byť nevyhnutne odborníčka, značí, že muž dôveruje jej mentálnej kapacite. Žena nadobudne fiktívny dojem, že s ňou zdieľa svoje záujmy a že je jej názor dôležitý. Aj keby šlo o výber banky a ona by povedala, že ČSOB, „lebo je tam pekná sovička“.

Veta „Chceš ísť so mnou“ v sebe skrýva akúsi majetníckosť. A tá ženám viac než vyhovuje. Ak sa muž spýta, či s ním žena niekam chce ísť, znamená to, že je pripravený prezentovať ju v sociálnej skupine, do ktorej patrí. Ak ste s ním 5 rokov a nezúčastnili ste sa žiadnej primitívnej rodinnej oslavy, kde sa odpovedá na otázky o deťoch a svadbách, tak žiadne deti a svadba nebudú.

7) RUKY
ŽENY MILUJÚ RUKY! To je prvá informácia, ktorú by ste mali dostať. Mužské ruky, akékoľvek, sú pre ženu osobným vlastníctvom. Skôr, ako si nájdeš frajerku, skús si týždeň používať len jednu ruku. Pretože tou druhou, ju máš hladkať, škrabkať, objímať, prstovať, plieskať, stláčať, škrtiť, škrabkať… Všetko, pri čom bude mať pocit, že ju túžite vlastniť, spôsobí, že nebude chcieť patriť nikomu inému.

Ženy nie sú také komplikované. Chcú iba všetko. Niet čomu nerozumieť.
Tak dnes svoju spolubývajúcu vybúchaj ako diaľničnú kurvu, hovor jej pri tom, že je to žena tvojho života a keď to skončí, dovoľ jej zjesť pizzu v posteli.
Ak si ju odfotí na Instagram s #MDŽ, úlohu si zvládol.

Všetky sa dnes úťastníme súťaže Ktorá má najlepšieho muža? a chceme vyhrať!
Ja som sa ráno toho môjho spýtala – za tónov Dočolomanského z JBL-ka – či ma ľúbi viac ako včera a menej ako zajtra.
,,Ľúbim ťa tak ako vždy. Navždy,“ uškrnul sa a pleskol ma po zadku.
#VyhralaSom

Sláva víťazom

14.04.2024

Dvere za posledným narušeným chudákom sa zatvorili a Timo si unavene sadol do kresla na recepcii. Bezprízorne sa díval von. Bolo tam úplné ticho, iba jemné pradenie vonnej lampy rušilo naše bezrečie. Pozerala som sa pred seba a nad čímsi premýšľala. Nespomínam si už nad čím, mala som celkom prázdnu hlavu. Nemám rada, keď sa to deje. Vadí mi to. Ak môj mozog nemá [...]

Koniec sveta

01.04.2024

Mám slabosť pre miesta, kde zastal čas. Také, kde neexistuje sentiment minulosti, ani ťažoba budúcnosti. Miesta, ktoré sú iba tu a iba teraz. Nájdete ich, keď budete kráčať naboso po mokrom piesku a zarývať sa doň pätami. Jedno také poznám. Vždy, keď tam prídem, ocitnem sa v bubline dokonalého Teraz. Nikdy tam nikto nie je, len ja a chlap, ktorý býva na útese celkom [...]

Vesmírne dvojča

11.03.2024

,,Potrebujem konzultáciu,“ povedala som Timovi po rozhovore s klientkou, ktorá prepadla bludom. Alebo možno nie. Možno sa len dostala do stavu mysle, o ktorom my ostatní môžeme iba snívať, prípadne sa na ňom smiať. ,,Vyzeráš tak,“ zasmial sa. ,,To bola tá crazy ezo lady?“ prekrútil očami. ,,Hej,“ nemám rada, keď o nej tak hovorí, lebo tá žena je [...]

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

kontroverza

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ Ľudia, čo sa pohoršujú, by sa mali polepšiť. ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

Štatistiky blogu

Počet článkov: 320
Celková čítanosť: 919806x
Priemerná čítanosť článkov: 2874x

Autor blogu

Odkazy