Založ si blog

Muž, ktorý robil všetko správne

Ženy sú schopné celý život zasvätiť hľadaniu svojho životného ideálu. Ja som zbieral skúsenosti so ženami tridsaťsedem rokov. Viem celkom presne, ako z každého chlapa urobiť ideál. Sociálny experiment, ktorého sa zúčastňujem práve teraz, mi potvrdil, že ak ženu počúvate aspoň v prvej a poslednej vete, získate základné informácie, s ktorými máte pracovať.

,,Gina je hladná a ja ťa neľúbim?“ spýtal som sa jej, keď som zodvihol hlavu od LoLka. Dvaja Nemci mi zničili snipera a ona prechádzala existenciálnou krízou.
,,To je všetko, čo si počul? Rozprávala som asi desať minút,“ rozosmiala sa a udrela sa dlaňou do čela.
Bolo fajn, že nebola vzťahovačná. Už.

Dva týždne pred Valentínom mi dávkovala informácie o tom, čo by muž mal urobiť, aby bola žena na Valentína spokojná. Dva dni potom mi povedala, že to, že som priniesol kvety a čokoládu bolo fasa a že jej vôbec nevadí, že som mal iba poznámku v mobile a neriešil dôvod tohto nákupu. Ale že som ju nepojebal pri Edovi Sheeranovi na dobrú noc, to mi nikdy neodpustí. Nuž, učím sa. Chyba bola nahlásená, rovnakú budúci rok neurobím.

,,Sú aj také chvíle, keď nemyslíš na sex?“ spýtal som sa polozúfalo, keď ležala na gauči s drdolom na mojom vtákovi a červeným perom opravovala gramatické chyby v GDPR pičovine, s ktorou som zabil tri dni, lebo zrazu všetci prepadli potrebe mať súkromie. To, že na instagram dávajú fotky svojich erotických pomôcok, ktoré využívajú ako dizajnové dekorácie priestoru, je v pohode.
,,Všetko je o sexe. Celý život nie je o ničom inom. Keby ľudia nemali sex, nevznikali by ďalší ľudia. Všetci chceme byť natoľko dobrí, aby s nami chcelo mať sex čo najviac ľudí a my sme si z nich mohli vyberať. Preto chcú byť ženy štíhle a muži nabúchaní. Sex ovplyvňuje politické dianie. Vďaka sexu vzniklo a krachlo mnoho veľkých biznisov. Nebyť sexu, nevznikala by hudba a poézia. Ľudia sa z vášne zabíjajú, dokonca je na to právny termín – zločin z vášne. Znie to pekne, vždy sa mi to páčilo. Keď ideš voliť, vyberáš si medzi kokotom a ženou. To nie ja som úchylná. To antropológia,“ mykla ramenom a urobila korektorskú značku pri nominatíve plurálu.
,,Niekedy zabúdam, že si celkom múdre dievča,“ pohladkal som ju po vlasoch. Nikdy som sa nad tým nezamýšľal takto. Vlastne mala pravdu, len ja som to vnímal iba zo svojho asexuálneho uhla pohľadu. Všetci by len jebali a robiť bude, kurva, kto?!
,,Celkom múdre? Myslíš O-desať-IQ-bodov-viac-ako-ty?“ smiala sa mi.
,,Mne to vôbec nevadí. Rád budem mať doma najmúdrejšiu ženu na svete. Dvíha mi to kredit,“ žmurkol som na ňu a ona sa rozosmiala. Bola to vždy jej základná preferencia. Chodila len s géniami. Mohli byť škaredí, jebnutí, cholerickí, nebezpeční a úplne nepoužiteľní do reálneho života… ale boli múdri. Viac ako ostatní. Jej posteľou prešlo horných desaťtisíc z Mensa clubu, ale zadok jej v noci zohrievam ja, takže mám v piči.

Zobrala si telefón a začala scrollovať. Zastavila na obrázku s hlavou Elona Muska.
,,Bože, strašne by som si mu sadla na tú sánku,“ povedala so zaťatými zubami a stisla stehná.
,,Uhm, to chápem,“ zadíval som sa na ten lichobežník namiesto hlavy a ako fanúšik technických výkresov som uznal, že tieto uhly môžu skutočne pomôcť pri zbesilej jazde vagínou po mužskej tvári.
,,Potrebujem vymyslieť meno pre dieťa do poviedky. Chlapčenské. Trváš na tom Oliverovi?“ pozrela sa na mňa.
,,Nie, len sa to dobre píše a… Počkaj! Či trvám… čo? Jak trvám?“ vylagovala ma s takou eleganciou, že som sa ani hnevať nemohol.
,,Mne sa to meno zas asi až tak… neviem. Dáke iné vymyslime. Také, čo sa ti hodí k priezvisku.“
,,Elon,“ zasmial som sa a zobral do ruky telefón, aby som sa pozrel do kalendára.
,,Nooo… inak,“ zodvihla obe obočia.
,,No inak…“ zamyslel som sa.
,,Neni to zlé,“ zasmiala sa.
,,Ale fakt… čosi,“ páčilo sa mi, ako som ju vedel nadchnúť pre hocijakú hlúposť.
,,Elonko, dostavaj ten urýchľovač častíc, umy si ruky a poď na večeru,“ zakričala do vedľajšej izby.
,,Uhm,“ zasmial som sa. ,,No ale ak by niekto zvládol také dieťa, tak my,“ mávol som rukou.
,,Premýšľaš o tom, že by sme spolu mali deti?“ uškrnula sa.
,,Premýšľam o všeličom. Niekedy o tom, že by som chcel mať ovocný sad a stádo ryšavých víl, ktoré by mi leštili jablká na stromoch spodničkami… Niekedy o tom, že genocída nemusí byť vždy najhoršia možnosť… A niekedy aj o tom, že máme deti a ty nosíš bodkované šaty a mašľu vo vlasoch,“ smial som sa, ale myslel som to vážne.
,,Ako Marry Fucking Poppins?“ zasmiala sa tiež.
,,Presne!“
,,To by som chcela!“ zatlieskala malými rukami, v ktorých držala papiere.
,,Ja viem,“ dal som jej vlasy za ucho a premýšľal, že v tom je dôvod jej lásky. Viem, čo chce. A viem, že má sklony k závislostiam, takže jej dávam síce všetko, ale dávkujem to po častiach, lebo niekto na ňu musí dávať pozor. Nosím jej sladkosti, ale vždy len jednu. Inak by sa dostala do cukrovej kómy a ja v noci potrebujem spať, nie rozprávať sa o mojej údajnej existenciálnej úzkosti nad nulovou využiteľnosťou mužských bradaviek. Spávam s ňou, ale nie príliš často, lebo nás to oboch rozptyľuje. Ja to neviem vybaviť za desať minút, lebo moje ego potrebuje počuť ten ohlušujúci krik a keby o tom mala rozhodovať ona, tak by na mojom penise strávila celý život, čiže z tejto strany sa nemôžem spoľahnúť na racionálny support. Zakrývam jej kríže. Lebo odkedy spí so mnou, spí holá, aby ma mohla ohrievať, keď zaspávam. Teda, to je jej romantická oficiálna verzia. Pravda je taká, že skúša, na čo vlastne som. Najprv si vyzliekala tričko, potom si na mňa vykladala chodidlá, potom sa mi otáčala zadkom… Uvedomil som si vďaka nej, že ženy, ktoré sú celý život za tie múdre, chcú byť hlavne pekné. A tie, ktoré sú pekné, by rady občas počuli, že sú zábavné a chytré, aj keby to nemala byť pravda. Tak ju občas plesknem po riti alebo zhodnotím, že má očné linky. Akože, neviem to okomentovať nijako fundovane. Ale viem jej oznámiť, že som si všimol, že ich má. A ona to zasa vie oceniť a pochváliť ma, že som vnímavý. Tento partnerský sebaklam nás baví oboch.

Najlepší frajeri sú chlapi, ktorí žijú s mačkami. Lebo žena – to je len mačka, s ktorou je prípustné súložiť. Strácajú vlasy. Mraučia, keď sú hladné. Otáčajú sa chrbtom, keď sa im málo venuješ. Obtierajú sa ti o dlane. Fetujú tvoje pižmo. Najradšej by sa obliekli do tvojej kože ako do dospeláckych dupačiek. Všade potrebujú krabičky. A keby sa ženy dokázali samé lízať, ich život by sa od toho mačacieho už naozaj v ničom nelíšil.

Ja žijem s mačkami celý život. S ňou žijem len chvíľu. Poznáme sa dlho, ale až teraz som si uvedomil, že sa dokáže prispôsobiť akýmkoľvek podmienkam. Okamžite. Chvíľu som sa tešil, že začala poriadne spávať. Nakŕmil som ju, nahúlil som ju, nechal som ju pritisnúť sa ku mne… a ona začala spať ako človek.
,,Spávaš viac ako ja,“ povedal som jej dnes ráno v posteli a cítil som sa ako víťaz. Nikto to nedokázal. Iba ja!
Nepovedala nič, len ma hladkala bruškami prstov po hánkach.
,,Bývaš viac unavená?“ rýpal som sa v tom. Chcel som pochvalu!
,,Úprimne?“ vzdychla.
,,Skús,“ usmial som sa.
,,Ja nie som viac unavená. Ja som len strašne nadržaná, odkedy spolu bývame. A keďže tebe stačí podstatne menej sexu ako mne a ja nie dobre zvládam odmietnutia, tak chodím spať skôr ako ty. Väčšinou zaborím hlavu do tvojho vankúša a urobím si to, kým zaspím. A ty nie si konfrontovaný s mojimi potrebami a môžeš sa v kľude vyspať. Ustúpiť musí vždy ten, kto môže. A ja… nechcem skúšať, kedy budeš môcť ustúpiť ty, lebo každý ďalší pokus, ktorý sa nestretne s úspechom, robí ryhy na mojom sebavedomí,“ vysúkala zo seba sťažka.

Ležal som vedľa nej a ani som nevedel, čo jej mám povedať. Na jednej strane sa mi páčila tá girl power, že nepotrebuje chlapa na to, aby si mohla urobiť dobre a vyriešila si to po svojom. Na strane druhej som si uvedomil, že nikto na svete nedokáže vo mne vyvolať tak intenzívny pocit kokotna ako ona.

Počul som, ako dotiekla voda v sprche. Odcupitala bosá a nahá do spálne a úľavne si vzdychla, keď si ľahla do postele. Dal som jej dve minúty a postavil sa do dverí.
,,Môžem sa pozerať?“ usmial som sa a vyzliekol si tričko.
,,Chcel by si?“ uškrnula sa.
,,Veľmi,“ ľahol som si vedľa nej a ona spustila paplón vedľa postele a ostala tam ležať nahá s rukou medzi stehnami.
Máločo mužovi zdvihne sebavedomie viac ako pozerať sa na ženu, ktorá masturbuje nad jeho vôňou. Vlnila sa, vzdychala, zrýzla ma do sánky, bozkávala na krku a šepkala mi, že som to najdokonalejšie, čoho sa kedy nadýchla.

Uvedomil som si, že robiť vo vzťahu k mačkám všetko správne je jednoduché. Stačí, ak im dovolíte milovať vás.

Sláva víťazom

14.04.2024

Dvere za posledným narušeným chudákom sa zatvorili a Timo si unavene sadol do kresla na recepcii. Bezprízorne sa díval von. Bolo tam úplné ticho, iba jemné pradenie vonnej lampy rušilo naše bezrečie. Pozerala som sa pred seba a nad čímsi premýšľala. Nespomínam si už nad čím, mala som celkom prázdnu hlavu. Nemám rada, keď sa to deje. Vadí mi to. Ak môj mozog nemá [...]

Koniec sveta

01.04.2024

Mám slabosť pre miesta, kde zastal čas. Také, kde neexistuje sentiment minulosti, ani ťažoba budúcnosti. Miesta, ktoré sú iba tu a iba teraz. Nájdete ich, keď budete kráčať naboso po mokrom piesku a zarývať sa doň pätami. Jedno také poznám. Vždy, keď tam prídem, ocitnem sa v bubline dokonalého Teraz. Nikdy tam nikto nie je, len ja a chlap, ktorý býva na útese celkom [...]

Vesmírne dvojča

11.03.2024

,,Potrebujem konzultáciu,“ povedala som Timovi po rozhovore s klientkou, ktorá prepadla bludom. Alebo možno nie. Možno sa len dostala do stavu mysle, o ktorom my ostatní môžeme iba snívať, prípadne sa na ňom smiať. ,,Vyzeráš tak,“ zasmial sa. ,,To bola tá crazy ezo lady?“ prekrútil očami. ,,Hej,“ nemám rada, keď o nej tak hovorí, lebo tá žena je [...]

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50, aktualizované: 15:34

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

kontroverza

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ Ľudia, čo sa pohoršujú, by sa mali polepšiť. ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

Štatistiky blogu

Počet článkov: 320
Celková čítanosť: 921642x
Priemerná čítanosť článkov: 2880x

Autor blogu

Odkazy