Založ si blog

Nebyť Tkačenka, nikto nevie, kto je Sima Martausová

K tejto nezmyselnej kauze sa už vyjadrili všetci, na ktorých názore vôbec nezáleží. Tak sa pridávam. Ak by tento štát neviedol katoliban, nikdy by sa nemohlo stať, že zo sarkastických komentárov na internete sa stane kauza, ku ktorej sa vyjadrujú všetci, ktorí sa vo verejnom priestore tvária ako poslední spravodliví.

Sima Martausová je slovenská speváčka a tak, ako väčšina slovenských speváčok, nemá svojou tvorbou čo povedať. Naivná, netalentovaná a kresťansky založená dievčina už roky valcuje Inchebu koncertami, na ktorých, (keby jej PR oddelenie bolo čo k čomu), by sa ako merch mali predávať ružence. O jej úspechu medzi veriacimi nemožno pochybovať. Ale majme na pamäti fakt, že sú to tí istí ľudia, ktorí si myslia, že svet bol stvorený za 6 dní a podporujú nezmyselné návrhy frigidnej Záborskej.

Vďakabohu, Peter Tkačenko je natoľko súdny, že sa za svoje vyjadrenie neospravedlnil. Pretože sa nemá za čo! O to väčšie sklamanie pre mnohých z nás bolo, keď sa za svoje komentáre k Martausovej ospravedlnil Rado Ondřejíček, ktorý roky publikuje pod pseudonymom Cynická obluda a na paškál si berie politikov, umelcov i cirkev. Takto vehementne si nasrať do huby je skutočne obludný masterpiece. A pritom všetci vieme, že ho to vôbec nemrzí, ale tlaky od šéfredaktorky SMEtiarov ho, pravdepodobne, prinútili, aby na svojom facebookovom profile uviedol najtrápnejšie ospravedlnenie, aké sme zažili od čias, keď sa Romana NechTiNejebe Tabak rajcovne kupkala v TANAPE.

Neviem, kde všetky tieto samozvané morálne autority, (od sociopatickej Hanzelovej, ktorá ešte furt nepochopila, že nerobí pre NY Times, cez prepitú Radičovú, ktorá si ani nevie zapamätať správne meno človeka, o ktorom tvrdí, že by sa viac nemal vyjadrovať k veciam verejným, až po choromyseľného Matoviča, ktorý vám v ostatnej dobe odporúča hlavne dôstojne vychovávať svoje ženy), vôbec berú tú drzosť, aby tvrdili, že z neškodných komentárov na internete je potrebné vyviesť právne dôsledky. Nejebe vám náhodou?

Aké právne dôsledky sa vyvodzovali, keď sa internet bavil na tom, že keď Zdena Studenková naposledy netípla cigu, zhorel Rím? Aké právne dôsledky boli vyvodené, keď dezoláti vo verejnom priestore nazývali Zuzu Plačkovú dílerskou filckou? A kde bol generálny prokurátor, keď fašisti vykrikovali pod domom adminov stránky Dobre. a vyhrážali sa im smrťou? Čo vtedy Maroš Žilinka robil? Písal statusy na Facebooku?

Uvedomte si, že toto nie je vystrieľanie redakcie Charlie Hebdo pre karikatúru proroka Mohameda. Toto sú internetové drísty dvoch otrávených ľudí s hudobným vkusom. Nepublikovali články na SMEčku, v ktorých by Martausovú alebo jej vierovyznanie ponižovali. Len upustili paru na svojich vlastných profiloch, pretože sloboda slova znamená, že si slobodne môžete vybrať, koho budete hejtovať. Lenže tejto krajine to nestačí. Chce cenzurovať nielen naše maternice, ale aj názory. Tak to by sme sa teda nedohodli.

Zmätená ovečka Martausová nech je rada, že jej títo chalani, nedopatrením, urobili najväčšie PR zadarmo, aké kedy mala. Nebyť ich, nikto z vás, kto nepatrí do sekty, by ani len netušil, že táto dievčina existuje. Na druhej strane – pre mnohých z nás by to bolo určite lepšie.

Žijeme v krajine kokotov. Vy všetci si to myslíte. Kokoti nás riadia, s kokotmi denne pracujeme a kokotské názory, postrehy a komentáre sa na nás denne valia z televízie aj internetu. Jediné, čo v tomto Kokotsku ako-tak funguje, je sloboda vôbec sa vyjadriť k tomu, ako veľmi kokotný tento štát a jeho občania sú.

Nenechajme si to vziať.

PS: Kristus by sa za vás všetkých hanbil. Kokoti.

Sláva víťazom

14.04.2024

Dvere za posledným narušeným chudákom sa zatvorili a Timo si unavene sadol do kresla na recepcii. Bezprízorne sa díval von. Bolo tam úplné ticho, iba jemné pradenie vonnej lampy rušilo naše bezrečie. Pozerala som sa pred seba a nad čímsi premýšľala. Nespomínam si už nad čím, mala som celkom prázdnu hlavu. Nemám rada, keď sa to deje. Vadí mi to. Ak môj mozog nemá [...]

Koniec sveta

01.04.2024

Mám slabosť pre miesta, kde zastal čas. Také, kde neexistuje sentiment minulosti, ani ťažoba budúcnosti. Miesta, ktoré sú iba tu a iba teraz. Nájdete ich, keď budete kráčať naboso po mokrom piesku a zarývať sa doň pätami. Jedno také poznám. Vždy, keď tam prídem, ocitnem sa v bubline dokonalého Teraz. Nikdy tam nikto nie je, len ja a chlap, ktorý býva na útese celkom [...]

Vesmírne dvojča

11.03.2024

,,Potrebujem konzultáciu,“ povedala som Timovi po rozhovore s klientkou, ktorá prepadla bludom. Alebo možno nie. Možno sa len dostala do stavu mysle, o ktorom my ostatní môžeme iba snívať, prípadne sa na ňom smiať. ,,Vyzeráš tak,“ zasmial sa. ,,To bola tá crazy ezo lady?“ prekrútil očami. ,,Hej,“ nemám rada, keď o nej tak hovorí, lebo tá žena je [...]

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

kontroverza

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ Ľudia, čo sa pohoršujú, by sa mali polepšiť. ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

Štatistiky blogu

Počet článkov: 320
Celková čítanosť: 923268x
Priemerná čítanosť článkov: 2885x

Autor blogu

Odkazy