Založ si blog

Dreams come true

,,Smiem sa ti natesnať do komfortnej zóny?“ spýtala som sa sediac vedľa neho na gauči.
,,No podľa toho, do ako veľmi komfortnej,“ zasmial sa.
,,Rozpaž,“ usmiala som sa a vkĺzla mu do podpazušnej jamky.
,,Vidíš dobre?“
,,Uhm,“ zahmýrila som sa a uvelebila.
Stlačil play a na obrazovke obrovskej smart telky úvodné titulky oznamovali dokonalý zážitok.
,,Koľkokrát si to videla?“ zahrabol mi rukou do vlasov a ja som stisla stehná k sebe o čosi viac, lebo toto gesto robí so ženami divy.
,,Neviem, veľa… dvakrát som to mala ako program na rande.“
,,A nedopadli dobre?“
,,No nie, stále sme spolu, žijem si svorne v trojke s dvoma divnými blonďákmi,“ zaksichtila som sa znechutene, keď som si na tých mužov spomenula.
,,Bolo to veľmi zlé?“
,,Ten prvý mi nepovedal ani slovo celý čas v kine a ten druhý bol odporný a mal strašný bordel v byte,“ prekrútila som očami.
,,Čo za chlapov ty stretávaš…“ odfrkol.
,,Dlho som na teba čakala,“ mykla som ramenom.
,,Dávaj si pozor na to, čo si praješ,“ uškrnul sa. ,,Je neuveriteľné, aké pekné veci mi vieš povedať,“ pohladkal ma.
,,Copywriterka roka?“
,,Keby len to,“ usmial sa.
,,Vieš o tom, že máš tú najkrajšiu tvár na svete?“
,,Ale notak…“
,,Naozaj. Milujem jej črty. Si prekrásny, keď sa usmievaš. Máš také oči…“ vzdychla som a prešla mu bruškom prsta okolo viečka.
,,Aké?“
,,Ako keby horúca čokoláda a trpasličia sovička mali dieťa.“
,,Čo prosím?“ rozosmial sa z plných pľúc a ja som to dokonalé divadlo mala iba sama pre seba. Jediný divák jeho životnej monodrámy. Cítila som sa exkluzívne.
,,Proste je to rozkošné a ticho už!“
,,Čo sa ti na tom filme tak páči?“
,,Že je iba pekný. Nejde o intertextuálne odkazy, nejde o strihovú skladbu, nejde o to, kedy skončí expozícia a čo sa stane na záver dramatického oblúku… záleží len na tej impresii, ktorú to v človeku zanechá. A základnou impresiou pre tento film je láska. Veľa lásky. Krásnej, naozajstnej, nenormálne normálnej. Fungujúca rodia, nádherný mladý pár, dve deti… nie gýč, len šťastný, normálny život s niekým, do koho sa človek zamiloval na prvý pohľad,“ usmiala som sa.
,,Používaš slová ako impresia pri komerčnom kasovom trháku? Ty si veľmi nezvyčajná bytosť…“ uškrnul sa.
,,Nezvyčajná bytosť? Môjmu kamošovi raz chlapík na rande povedal – Tvoja tvár je taká… pochopiteľná… – ale aj nezvyčajná bytosť je fajn,“ zasmiala som sa.
,,Toto je rande?“ zodvihol obočie.
,,Pozeráme About time a ležím ti na hrudi. Čo ja viem…“
,,Ja som to tak nebral.“
,,Ja môžem ísť aj domov.“
,,Prestaň,“ zahrabol mi rukou do vlasov a potiahol za ne, až mi zaklonil hlavu.
,,Bože, toto nerob, lebo to budeš musieť dokončiť,“ privrela som oči blažene.
,,Ty si dobrá mrška,“ zopakoval pohyb rukou a to už som vzdychla celkom neskrývane.
,,Už sa asi nemôžeme tváriť, že to nie je rande, však?“
,,Dopozerajme ten film,“ povedal s pohľadom upreným na obrazovku a s úškrnom nad evidentnou sebaprezentáciou môjho libida.
,,Dobre,“ chcela som sa odsunúť, ale nepustil ma. Chvíľu sme spolu pro forma bojovali a keď ma začal štekliť, kopala som nohami a zavŕtavala sa tvárou do jeho brucha, až som ho pohrýzla.
,,Au!“ skríkol.
,,Nemáš mi robiť zle!“ vyplazila som mu jazyk.

Boli sme od seba asi na vzdialenosť jedného vzrušeného pohľadu.
Sedel a usmieval sa na mňa a tie nádherné veľké sovičkové oči odo mňa chceli, aby som sa v nich stratila. Teraz a navždy. Kmitala som pohľadom z očí na pery a nechcela som to urobiť prvá. Lebo… neviem, podľa bontónu má muž pobozkať ženu ako prvý. Na druhej strane, pre egotripera tohto druhu musí byť vskutku rajcovné, keď už to žena nemôže vydržať tak veľmi, že sa začne hrýzť najprv do vlastnej a potom do jeho spodnej pery.

Nadýchla som sa, že niečo poviem, ale zastavil ma.
Postavil sa, vzal ma za ruku a odviedol do spálne.
Mlčky som stála pri jeho posteli, pomaly mi vyzliekol sveter, ktorý skĺzol k zemi, chytil mi tvár do rúk a keď som privrela oči, cítila som už iba koncentrát všetkej tej lásky, ktorá mi sršala z pórov od momentu, ako som sa na neho prvýkrát pozrela a on to musel vidieť.
,,Konečne,“ zasyčala som medzi nádychy a on sa tlmene zasmial.

Položil ma na posteľ a vyzliekal ma tak pomaly, že som čakala, či mi to oblečenie nezačne aj skladať. Vychutnával si to. Vedel, že moje vzrušenie dosiahlo historické aj hysterické maximum. Keď jeho hlava zmizla v mojom lone, prvýkrát som bola naozaj vďačná za hodiny jogy, lebo ak som skoliózu nemala dovtedy, tak odvtedy určite. Vlnila som sa pod jeho dotykmi ako had, zabárala nechty do tmavohnedej plachty a opakovala jeho meno ako mantru.

Po nekonečne dlhom čase a plejáde mojich ohlušujúcich stonov sa prebozkával až k mojej tvári. Prešla som mu jazykom po mokrých perách a prehodila si ruky okolo jeho krku.
,,Toto je tá najsexy vec, akú môže žena urobiť,“ pobozkal ma znova.
,,Ochutnať sa z tvojich pier?“ usmiala som sa.
,,Uhm,“ sklonil sa a vzal do úst moju bradavku. Nasal ju medzi hryzáky a mojim telom prechádzal prúd ako nikdy predtým. Vedel presne, čo robí. Vedel, ako sa ma má dotknúť, kde pritlačiť, kde zvoľniť. Vedel, kedy potrebujem zaťahať za vlasy a kedy zľahka pohladiť bruškami prstov. Poznal moje telo, hoci ho cítil prvýkrát.

Milovali sme sa snáď hodiny. Prvýkrát pre nás oboch čas nehral žiadnu rolu. Plynul mimo náš priestor. Ocitli sme sa v slučke, v ktorej ani jeden z nás nemal dosť. Mala som pocit, že sa trieštim vždy, keď sa ma dotkol, keď ma pobozkal, keď zaboril nechty do mojej kože a keď som ja prešla svojimi po celej dĺžke jeho chrbta a zastavila sa až na malom pevnom zadku, aby som si ho pritisla bližšie.

Orgazmy som nepočítala. Jeho ego asi áno, ale ja nie. Ľahol si vedľa mňa a spokojne sa usmieval. Usalašila som sa mu na hrudi a prehrabávala sa rukou chĺpkami na nej.
,,Bolo to presne také, ako v mojich masturbačných fantáziách,“ priznala som.
Zasmial sa tak, ako sa mi muž v posteli nikdy nesmial.
,,Ty si úžasná,“ krútil hlavou a zvieral ma v náručí vyčerpaný a pyšný.
,,Myslíš, že sme prekročili hranicu friend zony?“ zaklipkala som na neho lascívne mihalnicami.
,,Nie, takto sa zabávam so všetkými kamoškami,“ mykol ramenom a keď som ho udrela, rozosmial sa a pobozkal ma na čelo. ,,Kedy si prišla na to, že ma máš rada?“
,,V momente, ako som ťa uvidela.“
,,Ale nie.“
,,Ale áno.“
,,Veríš v lásku na prvý pohľad?“ zatváril sa pobavene.
,,Musím, stala sa mi. A ty si na to kedy prišiel?“
,,Neviem, to prišlo tak postupne,“ mykol ramenom.
,,Čiže som milá, ale škaredá, hej?“
,,Toto ako si odčítala z tej vety nikdy nepochopím, ale ešte stále mi z teba stojí, takže to bude mylná domnienka,“ uhryzol ma do nosa.
,,Tak to by som nemala nechať bez povšimnutia,“ žmurkla som a moja hlava zmizla pod bielou prikrývkou.

Zaspali sme v objatí tak silnom, že na mojom chrbte a jeho hrudi sa počas noci vytvorila lávová rieka nášho horúceho potu.
Zobudila som sa, keď sa odo mňa odlepil a nechcelo sa mi nič povedať, ani urobiť, tak som len ležala ďalej. Zmizol v kuchyni a keď som sa po polhodine pozviechala a obalená v jeho perine si bola schopná aspoň sadnúť a potmehúdsky sa usmievať na zhužvanú plachtu, objavil sa vo dverách spálne s raňajkovým stolčekom a omeletou.
,,Toto je tá najkrajšia vec, akú si mi urobil. Napriek tomu, že aj včerajšok bol celkom fajn,“ potešila som sa.
,,Ja ti dám také celkom fajn, Slečna OsemkrátMiNestačí,“ sadol si vedľa mňa a vyjedal z malej mištičky kúsky syra.
,,Ešte nikdy mi muž nenavaril,“ bola som dojatá a šťastná.
,,Ja viem. Rád pre teba budem robiť veci, ktoré ešte nerobil nikto iný.“
,,Ľúbim ťa,“ ľahla som si a hladkala ho bruškom palca po líci.
,,Ja viem. A veľmi si to užívam,“ uškrnul sa.
Pobozkala som ho a dívala sa na slnko opierajúce sa do jeho okien.
,,Iné ženy by sa hnevali, že som nepovedal – aj ja teba.“
,,Urobil si mi raňajky do postele… povedal si to vlastne prvý,“ usmiala som sa, pobozkala ho vďačne na líce a pri pomalých nádychoch najkrajšieho jarného rána sa dívala na vysoké stropy, o ktoré si moje šťastie udieralo hlavu.

Sláva víťazom

14.04.2024

Dvere za posledným narušeným chudákom sa zatvorili a Timo si unavene sadol do kresla na recepcii. Bezprízorne sa díval von. Bolo tam úplné ticho, iba jemné pradenie vonnej lampy rušilo naše bezrečie. Pozerala som sa pred seba a nad čímsi premýšľala. Nespomínam si už nad čím, mala som celkom prázdnu hlavu. Nemám rada, keď sa to deje. Vadí mi to. Ak môj mozog nemá [...]

Koniec sveta

01.04.2024

Mám slabosť pre miesta, kde zastal čas. Také, kde neexistuje sentiment minulosti, ani ťažoba budúcnosti. Miesta, ktoré sú iba tu a iba teraz. Nájdete ich, keď budete kráčať naboso po mokrom piesku a zarývať sa doň pätami. Jedno také poznám. Vždy, keď tam prídem, ocitnem sa v bubline dokonalého Teraz. Nikdy tam nikto nie je, len ja a chlap, ktorý býva na útese celkom [...]

Vesmírne dvojča

11.03.2024

,,Potrebujem konzultáciu,“ povedala som Timovi po rozhovore s klientkou, ktorá prepadla bludom. Alebo možno nie. Možno sa len dostala do stavu mysle, o ktorom my ostatní môžeme iba snívať, prípadne sa na ňom smiať. ,,Vyzeráš tak,“ zasmial sa. ,,To bola tá crazy ezo lady?“ prekrútil očami. ,,Hej,“ nemám rada, keď o nej tak hovorí, lebo tá žena je [...]

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00, aktualizované: 08:18

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

kontroverza

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ Ľudia, čo sa pohoršujú, by sa mali polepšiť. ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

Štatistiky blogu

Počet článkov: 320
Celková čítanosť: 921173x
Priemerná čítanosť článkov: 2879x

Autor blogu

Odkazy